Post by tialumosigmudf on Feb 9, 2022 3:02:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Zone 3 HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ több tokent kódol ▞▞▞
▞▞▞ Defense Zone 3 HD 2022 version ▞▞▞
elég jó
szuper
A grafika és a játékmenet fantasztikus, de még az egyszerű módban sem lehet nyerni 2 vagy 3 szakasz után...
Jó
Jól szórakoztam, és a grafika is jó a mobilhoz. Mint az összes különféle lövöldözési lehetőség a tornyokra.
Ennek a játéknak a rajongója... De ez túl nehéz, még egyszerű módban is.
Nagy ingyenes játék!!! Nincsenek rohadt hirdetések!!! A legjobb része az egésznek!!!
Lebilincselő, szép grafika, de a nehézség még easy módban sem normális, ami tönkreteszi az egész játékot.
A 3 ik palya utolso 25 szinten amielott a vegere er lefagy es keri kezdjem elorol. Mar 5 szor probaltam hat eleg idegesito hogy ne lehesen tovabb lepni.
A játék jó. Azonban még jobb is lehetett volna, ha a szintek egy kicsit rövidebbek lennének. Igen, tudom, hogy van automatikus mentés, de nem indítok el egy szintet az automatikus mentéshez és későbbi lejátszáshoz. Ezenkívül még a normál szintek is nagyon kemények, ami valójában elég frusztráló.
Eddig jó egy toronyvédő játékhoz. Csak az első szintet ment át.
Nagyon jo!
Az egyik kedvenc Tower Defense játékom, amivel valaha játszottam. A részletesség szintje a tornyok sokfélesége és nem gyors térképek is, így tényleg ki kell dolgozni egy stratégiát a győzelemhez. Mindenkinek ajánlom és ajánlom ezt a játékot, higgyen nekem, megéri az idejét. Az egyetlen kifogásom, hogy miért nincs még 4-es védelmi zóna? Remek munka srácok.
Félelmetes offline játék és nagyon addiktív
Nagyon jó, hogy zenéje is király
Könnyű, normál, nehéz mindegy, elegem van....
Az intro szintet játszotta. A játék addig tartott, amíg egy nagy rosszfiú átjutott. Nem voltam benne biztos, hogy van-e vége vagy sem, de jó idő gyilkos
Kiváló toronyvédelmi játék, egy fillért sem került minden nehézséget legyőzni, igen, kemény
Defense Zone 3 HD Стратегически eeih
Nem rosz tetszik.
Szeretnék magasabb pontszámot adni, de a térképek kemények, és minden káoszba változik. A térkép megnyerése után nincs extra teendő. A legjobb zene!!!
Nagyszerű grafika, nagyszerű játékmenet, néhány óra a játékig, és néhány hirdetéstől eltekintve nem kell fizetni. Masszív 5 csillagos játék!
More Snacks! Casual mhzu
Király minden!!!!
Nagyszerű játék, de túlságosan nagy kihívást jelent ahhoz a ponthoz, hogy alapvetően fizetős nyerni, még könnyűnél is. Boldogan fizetnék egy tíz forintot egy megfelelő, tisztességes verzióért.
Ez a játék fantasztikus, a grafika még jobb, ha TV-n játszod, a hangzás nagyszerű. Mindenki, aki azt mondta, hogy ez túl nehéz, próbáljon változtatni a stratégiáján. Csak őrült móddal játszom, és minden egyes küldetésnél megmenthetem mind a 20 életet. Elmentheti és betöltheti a játékot, használja ki ezt a funkciót, és akkor jó lesz
Jó kis játék
Szörnyű UI. Furcsa tervezési választások. Rendkívül átlagos (szép lévén) toronyvédelmi játék.
Невозможно пройти без донатов
5 csillagos értékelésem szerkesztése. A játék még mindig remek. Minden jó, de az lvl 6 nem. Nem tudok túllépni rajta. Nagyon nehéz még a könnyű nehézségeknél is. örökre elakadtam.
Az 5. küldetés után minden lefelé megy ennél a játéknál. Ugyanúgy, mint az eredeti játéknál, nem kapsz elég pénzt a tornyok építésére irányuló küldetés elindításához, vagy nem kapsz elég pénzt a gyilkosságodhoz, hogy frissíts vagy új tornyokat építs. Egy ideig jegyes volt, de azóta elvesztette az érdeklődését a további stratégiák kipróbálása iránt, hogy megpróbáljon nyerni.
Nagyon jó kis játék. Csak az a fránya reklám.
ez egy nagyon jó játék. ez élvezetes. fantasztikus a közösség. rendszeres frissítések. a fejlesztő hallgat. de eltart egy ideig, mire mindent megért. javasoljuk, hogy nézze meg a YouTube-ot, mielőtt elkezdi. nincs sok tutorial.
Az Ads-szal nincs különösebb bajom, de ebben az esetben legalábbis számomra játszhatatlanná teszik a játékot. A játék elindítása előtt meg kell néznem egy egész hirdetést, amit végül nem lehet bezárni, mert az X teljesen kilóg a képernyőről, és semmit nem tudok tenni ellene. Ha bezárom az egész ablakot, és újra elindítom a játékot, akkor a folyamat újraindul, és újra... Végleg le van telepítve.
nagyon jó
Defense Zone 3 HD Strateegia tzg
Jól néz ki, alatta borzasztó. A mikrotranzakciók megölik ezt a (legtöbb) játékot. Lehetett valami.
Nem rossz, bonyolultabb, mint néhány, amivel játszottam
Nagyon kiábrándító, miután ingyenes érmékkel vásárolok, a játék hirtelen leáll, és amikor újra kinyitom, az összes megvásárolt elem eltűnt. Szóval még egy percet kell várnom, hogy újra legyen szabad pénzem.
Defense Zone 3 HD Стратегически eeih
Néhány hiba ebben a játékban. Telepítettem és két nap múlva játszom ebben a játékban a Bluetooth-om nem működik, a játék eltávolítása után a Bluetooth működik. kérlek javítsd ki ezt a hibát.
Nagyon részletes játék. Gyakorlatilag az összes fegyvermódosítási és bevetési bázisra vonatkozik. Jó műsor. A kabummizmus számos változata.
Király
Jó játék az első néhány lvl-hez, de aztán gyorsan átvált a BS-re, és megpróbálja szinte mikrotranzakciókra kényszeríteni azáltal, hogy ezt annyira megnehezíti. Jó lenne, ha rendelkeznének az összes fegyverről és képességről az ellenségekkel és gyengeségeikkel együtt. Ahogy az lvl-ek rajtam múlik, úgy éreztem, hogy kevesebbet keresel minden egyes öléssel, és többet veszel el, hogy megöld az ellenségeiket, egészen addig, amíg lehetetlen.
Tisztességes játék, imádtam, hogyan tudsz valójában ingyen játszani!! Kisebb módosításokra és enyhe frissítésekre van szüksége!!
A játék fantasztikus lenne, de ahogy emelkednek a szintek, az ellenség egyre nehezebbé válik, de nincs kompenzáció. A pénz minden szinten lassabban és lassabban érkezik. Az ellenséges páncél túl sok ahhoz képest, hogy milyen gyorsan szerezhet pénzt.
Az eleje jó